Xarxes socials

Les xarxes socials són la cara de les empreses davant el públic i necessiten ser gestionades professionalment. Nosaltres t'ajudem a desenvolupar l'estratègia online que millor s'adapti a les teves necessitats.

Posicionament

Serveis d'analítica web, campanyes de SEO, SEM, reputació online, email màrqueting i audiovisuals.

Apps/Disseny Web

Programem la teva web corporativa o botiga online optimitzades per a cercadors i seguint els estàndards W3C més actuals: Wordpress, Prestashop, HTML5, CSS3, Javascript i NodeJs.

Si vols, demana'ns també la teva Web App adaptable a tots els mòbils.

Disseny Corporatiu

Creem la teva imatge de marca: disseny de logotips i desenvolupament de la imatge corporativa completa, a més de la maquetació de documents corporatius: infografies, tríptics, catàlegs o cartelleria.

Xarxes Socials


Sabem que és important la bona imatge d'una marca a les xarxes socials. Elles són la cara visible de la teva empresa davant el públic i necessiten ser gestionades professionalment per generar una xarxa de contactes. Per això ens prenem molt seriosament la seva gestió i vigilem molt de prop que la teva reputació online romangui intacta.

Ens encarreguem de crear els perfils i gestionar-los diàriament de manera professional i eficaç per potenciar la teva marca i atreure visites al web.

Consulta els nostres preus des de 150 € mes + IVA

Facebook

Actualizacions diàries.

Disseny de parts gràfiques en la línea editorial de la marca.

Sortejos, enquestes i promocions.

Servei d'atenció al client.


Instagram

Actualizacions diàries.

Creació i gestió de hashtags.

Interacció amb els clients.


Twitter

Actualizacions diàries.

Creación de hashtags.

Interacció i seguimient amb clients i líders d'opinió.

Servei d'atenció al client.


Blog

Quatre articles mensuals amb imatge.

Text orientat al posicionament de la pàgina Web en cercadors (SEO).

Moderació y resposta de comentaris.


LinkedIn

Actualizacions setmanals.

Creació de la pàgina d'empresa.

Creació i participació a grups.


Altres xarxes

Google+

Pinterest

Xarxes socials verticals.


e-Mailing

Disseny i edició d'imatges.

Elaboració de textos.

Maquetació.

Enviament.


Consultoria

Realització de consultoria estratègica de negoci.

Disseny d'estratègies y consultoria ecommerce per a botigues online.

Formació en màrketing per a equips de treball.


Et busco però no et trobo


El posicionament web (SEO i SEM) fa que els teus usuaris et trobin en les seves recerques on line. A més, fa més útil la teva pàgina web per als motors de cerca i es complementa amb les xarxes socials, branding i altres estratègies de màrqueting enfortint i reforçant cada element per fer créixer el teu negoci.

A Medianostrum t'ajudem a optimitzar la teva web i definim l'estratègia perquè apareguis en els primers resultats i en els llocs destacats de Google.

La teva web és l'empleat perfecte: és multitasca, està disponible 7 dies a la setmana, durant tot l'any, i s'encarrega de les vendes i els clients potencials com un rellotge. Només necessita que tothom s'assabenti d'això. Encara dubtes que el posicionament web sigui una inversió d'alt retorn?

Disseny Web

RESPONSIVE DESIGN

Realitzem un disseny web funcional i amigable tenint en compte la quantitat de pantalles on s'haurà de veure la teva web: des d'un petit smartphone de 4,5 polzades a una pantalla de TV de 50, passant per tablets, portàtils i monitors de PC. A totes elles la teva web es veurà perfecte.

SEO

Les nostres pàgines estan optimitzades per als motors de cerca i segueixen les directrius de W3C i administradors web de Google, amb correcta utilització de metaetiquetes, atributs i Sitemaps per aconseguir la màxima optimització SEO de la teva web.

PRESSUPOST ADAPTAT

No tothom té les mateixes necessitats, ni el mateix pressupost. A Medianostrum ens adaptem a tu: treballem amb Wordpress i Prestashop, i també programem des de zero en HTML5, CSS3 i Javascript, o API 's en NodeJs.

QUI SOM NOSALTRES?


Som una agència jove de Màrqueting Online que oferim un servei totalment adaptat al client. La nostra principal característica és que treballem molt bé i amb ganes. A més, el tracte humà i la proximitat amb el client és total. Ens agrada analitzar cada projecte de forma individual i apliquem les accions que millor s'adapten a les teves necessitats.

Desenvolupem tot tipus d'accions en tot tipus de dispositius; Publicitat Online, Disseny web, posicionament Web, Xarxes Socials, Formació, Video Màrqueting, Mòbil, E-mail Màrqueting, Consultoria en Màrqueting Online i afiliació.

Ens ocupem de tot, ho fem senzill per a tu.


Vanessa Martos

Vanessa Martos

Especialitzada en màrqueting digital. Creadora de continguts i dissenyadora d'estratègies que es deixa l'ànima en cada projecte.


Carles Fibla

Va començar a programar amb la primera versió del Zx Spectrum que va entrar a casa seva. Després va descobrir la música, més tard el disseny gràfic i finalment va embogir quan va poder unir-lo tot.
Ara sembla més calmat i s'encarrega de crear llocs web com aquest.

Annete Ibáñez

Annette Ibáñez

Dissenyadora gràfica de professió que compagina la seva passió per la il·lustració amb la fotografia. "Una imatge val més que mil paraules, sempre que aquesta imatge contingui aquestes mil paraules."(Isidro Ferrer)

Els nostres clients


Medianostrum logo Thuya
Medianostrum logo Inglot
Medianostrum logo Genciana
Medianostrum logo Sanchez Novella
Medianostrum logo Filtec
Medianostrum logo Trailers Design
Medianostrum logo Hofmann
Medianostrum logo Portaley
Medianostrum logo Relevant Traffic
Medianostrum logo Blaumar
Medianostrum logo plenummedia
Medianostrum logo plenummedia-form
Medianostrum logo nlocal
Medianostrum logo nlocal México
Medianostrum logo SMF
Medianostrum logo adBuyer
Medianostrum logo Constance
Medianostrum logo Free

Contacte