Cas d’èxit: Filtec

FILTEC DEPURADORAS S.L. és una empresa fundada el 1987, especialitzada en la depuració i el tractament d’aigües residuals per a petits cabals.

Als seus inicis, una xarxa comercial i d’instal·ladors va ser la base del negoci i l’estratègia emprada per arribar fins als teus clients, PIMES i particulars amb efluents a depurar. Anys després van decidir pujar al carro de la digitalització amb una botiga online www.depuradoras.es. Una plataforma que els ha permès arribar a tot el territori nacional i reduir el cost del departament comercial.

El gerent de www.depuradoras.es, D. Miguel Blabia, va arribar a nosaltres el maig de 2015, amb un greu problema de conversió, ja que malgrat que comptava amb una empresa externa de màrqueting digital que li gestionava les campanyes d’Adwords, les vendes no eren suficients per continuar amb l’activitat empresarial.

Un cop analitzada la situació del client, des de Medianostrum pensem que els principals objectius havien de ser transmetre seguretat i confiança als usuaris i augmentar la conversió de la botiga online, per la qual cosa us recomanem:

Adwords: Creem un compte propietat de www.depuradoras.es (l’empresa anterior gestionava les campanyes des d’una eina pròpia, a la qual el client no va tenir mai accés). Reduïm la inversió al 50%, creem noves campanyes segmentades pels diferents targets a què es dirigeix ​​l’ecommerce i optimitzem la llista de paraules clau i el tipus de licitació, amb la qual cosa aconseguim reduir el CPC i augmentar el CTR.

Facebook Ads: Destinem el 10 % de la inversió a crear dos anuncis fixos, dirigits al mercat particular, aconseguint així mantenir una facturació mensual fixa de productes domèstics.

Analítica WEB: Gràcies a l’analítica podem veure el rendiment de la WEB a tots els dispositius, els productes més visitats, el temps de visita dels usuaris, les pàgines vistes per aquests, per on se’n van, la taxa de conversió, etc. L’anàlisi i la interpretació d’aquestes i altres dades aportades per Google Analytics ens ha portat a prendre decisions que han millorat exponencialment les dades inicials.
Consultoria ecommerce: Més enllà de les campanyes SEM i l’analítica WEB, pensem que l’assessorament constant d’un consultor expert seria molt útil per al client. D’aquesta manera, sempre en consens amb el client, hem pogut fer un gir a l’estratègia i crear una identitat visual corporativa, un protocol comercial, optimitzar el procés post venda, crear un sistema de cupons, la sol·licitud i renovacions del segell de confiança en línia, etc.

Actualitzar la WEB: Després dels primers canvis i actualitzacions de la WEB existent, considerem que la plantilla oferia una imatge antiga i poc usable als usuaris, per la qual cosa el juny de 2016, es va dissenyar una nova botiga online a Prestashop.
Un cop comencem amb els canvis proposats els resultats van començar a notar-se des del primer mes, havent triplicat les vendes des del primer mes., tal com es pot veure al següent gràfic:

 

Actualment, gràcies a l’augment dels beneficis, s’ha duplicat la inversió en posicionament WEB i les vendes han augmentat un 500% respecte a les dades del 2014. Un cas d’èxit que ens enorgulleix i fa immensament feliços, perquè no només hem demostrat la nostra capacitat de treball sinó que hem ajudat un empresari a veure créixer el seu negoci i posicionar-se com la millor botiga online nacional del seu sector.

Gràcies www.depuradoras.es per haver confiat en nosaltres!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.